BB_logo.jpg (9203 bytes)
Hanspaulská liga

Sezóny BEER BOYS - podzim 2001
 


Zápasy v sezóně podzim/2001

9.9.2001

ŠACHŤOR PRAHA

3:2

KARL

2

3:0,3:2

Góly

JíraR,KarolyJ,FiurášekV

Přihr.

HavlíčekD,JíraL,JíraL

Min.dané

39,42,48

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

52,56

ČK


PKh


Prom.


První zápas sezóny. Sešli jsme se v hojném počtu, což je pro podzim nevídané. Byli jsme 3 na střídání. Proti nám nastoupil soupeř, který na jaře hrál hanspaulku poprvé a distal např. 1:15. Dnes to na to nevypadalo. Byli mladí, běhaví a s míčem to také uměli. Měli šance, ale my také. Nedařilo se nám opět vstřelit gól. Na to jsme si museli počkat až do druhé půle, kdy se David vydal na výlet, pár jich obešel a přihrál osamocenému Radkovi a bylo hotovo, protože Radek se většinou po dobré přihrávce nemýlí. Další góly přišli v závěsu. Luboš lobem přes obránce uvolnil Jirku a ten se nemýlil. Poslední náš gól byla parádní akce. Zprava radek přihrál Lubošovi na střed a ten jen patičkou prodloužil na míč čekajícího vaška a ten byl sám před brankářem. To se to dávají góly.
Potom jsme ovšem polevili a soupeř toho hned využil a snížil na rozdíl gólu. Udělali jsme z toho typický konec českého fotbalu, kdy jsme se museli bát o výsledek. Ubránili jsme se a tak je dobré, že první zápas skončil našim vítězstvím.

16.9.2001

ŽIŽKOVSKÁ SEDMA

1:0

Karl

2


Góly

JíraL

Přihr.

JíraR

Min.dané

20

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Nevím, co k tomu mám napsat. Opět jsme měli převahu, asi 8 stoprocenntních šancí a na naší branku šly 2 střely. Měli bychom proměňovat šance, mohlo by se nám to nevyplatit. Gól padl po hlavičce Radka na nohu Luboše a ten doklepl do branky.
Měli jsme jen jednoho na střídání a někteří se dokonce ani neomluvili, takže jsme s nima počítali a nic. No, měli by se zamyslet nad svým přístupem, protože jsme parta lidí, kteří by se měli na sebe spolehnout a hlavně hrát fotbal. Nejsme nějací jen počkej.

23.9.2001

BAGR

2:1

Karl

2

10,1:1,2:1

Góly

PokornýL,JíraL

Přihr.

JíraL,JíraR

Min.dané

4,45

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

15

ČK


PKh


Prom.


Co k tomu říct. Asi bych s opakoval. Hodně šancí, žádné góly. Soupeř měl pouze jednoho hráče a tan si nás přes celé hřiště udělal a vyrovnal. První gól nádherně přes obranu Luboš přihrál Láďovi a ten hlavou otevřel skóre. Druhý gól dal Luboš sám po autu radka, kdy přehodil spící obranu a Luboš s přispěním kolene vstřelil gól.

30.9.2001

COPY GENERAL

4:1

Karl

2

4:0,4:1

Góly

JíraR,JíraR,JíraR,JíraL

Přihr.

HavlíčekD,BártaJ,KarolyJ

Min.dané

5,15,21,45

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

59

ČK


PKh


Prom.


Bohužel jsme se sešli jen na 4+1. Vašek se podruhé neomluvil a nepřišel a Radim na to kašle. Mohl alespoň 1x přijít, když zrovna Petr nemohl. Holt se mu nechtělo.
Soupeř když si všiml, že hrajeme o jednoho míň, tak nám nabízel hráče. No po průběhu zápasu by nám asi překážel. Jednoznačně jsme je přehráli a především Honza se předvedl. Makal tam a zpět a neustále se snažil dát gól. Bohužel se mu to nepovedlo, ale takto se má přistupovat k zápasu. Radek opět střílel góly a hlavně jsme měli zase spoustu šancí. Tentokrát nás tolik nemrzeli, ale kdyby nás bylo o jednoho víc, mohli jsme si udělat skóre.
V brance se vystřídal Jirka, Radek a David. Gól jsme dostali až v poslední minutě, kdy soupeř vystřelil z dálky, David nádherně padl k tyči, bohužel míč mu prošel pod rukou, ale do tyče a od zad Davida do branky.

7.10.2001

ŽLUTÁ SMRT

5:0

Vikt8

2


Góly

KarolyJ,FraněkP,JíraR,BártaJ,JíraR

Přihr.

FraněkP,HavlíčekD,JíraL

Min.dané

31,37,40,42,50

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Dost zajímavé utkání. Asi jsme šli do něj s tím, že jednoznačně vyhrajeme a podle toho vypadal první poločas. Prostě nic. Musel jsem trochu zvýšit hlas o přestávce, asi mi to má každý za zlé a naštval se, ale možná to pomohlo a hned jsme hráli tak, jak se má. Jednoduchá taktika, v případě zaútočení obránce, vždy za něj musí někdo zaskočit. Soupeř byl o něco lepší než minule, ale větší problémy jsme neměli. Z Radka se už zase stává střelec a to je pro nás dobře. Konečně se chytil střelecky Honza, a tak to naonec byl dobrý zápas.

14.10.2001

DERA

9:3

Vikt8

2

0:2,1:2,1:3,9:3

Góly

JíraR,JíraR,BártaJ,JíraL,JíraR,JíraR,HavlíčekD,JíraL,JíraR

Přihr.

HavlíčekD,HavlíčekD,,BártaJ,JíraL,JíraR,JíraR,BártaJ

Min.dané

15,38,40,42,45,48,51,54,59

ŽK


PKd

JíraR

Prom.


Min.obdr.

1,8,24

ČK


PKh


Prom.


Co k tomuto zápasu říct ? Prostě jsme jim dali v prvním poločase naději a v druhém poločase jsme je smetli. A to jsme nastřelili 4x tyč a radek neproměnil penaltu.

21.10.2001

1.FC HOUMER

4:1

Vikt8

2

2:0,2:1,4:1

Góly

CrhaA,JíraR,JíraR,CrhaA

Přihr.

JíraR,HavlíčekD,CrhaA,JíraL

Min.dané

3,14,33,34

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

16

ČK


PKh


Prom.


Trochu jsme dnes zaváhali. Hra nebyla taková, jaká by asi měla být. Je to také možná tím, že jsme hráli zase v jiné sestavě a lidi si na sebe trochu zvykali. Mohli jsme opět dát tak o 5 gólů navíc. Nesmíme se zase na sebe tak zlobit, když jsme vyhráli. Přece jenom nejsme "Ti nejlepší v Hanspaulce", kteří nedělají chyby. Fotbal nejsou jen "oku lahodící" akce.

28.10.2001

HORSIS HEADS

3:1

Kbely

2

1:0,1:1,3:1

Góly

JíraR,JíraL,KarolyJ

Přihr.

FraněkP,JíraR,BártaJ

Min.dané

8,33,44

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

19

ČK


PKh


Prom.


Hráli jsme proti soupeři, který byl za námi o 5 bodů a teoreticky by nás ještě mohl ohrozit při postupu z nejnižší soutěže.
První polovina zápasu byla v náš prospěch. Hráli jsme velice dobře a soupeře jsme k ničemu nepustili. Z toho samozřejmě padl gól, který dal náš nejúspěšnější střelec Radek. Vystřelil na branku a soupeř ve vzduchu neudržel míč. Potom se karta trochu obrátila a soupeř se snažil více útočit. Vyrovnávací gól si dal sám Luboš, když tečoval prudkou střelu do branky. Smůlný gól. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo.
Druhý poločas byl opravdu plný událostí. Nejdříve Luboš y voleje po hlavičce radka před branku zvýšil na 2:1 a začalo to být mnohem lepší. Hráli jsme to, co jsme potřebovali a měli jsme i šance. Luboš šel sám na branku, ale gól se mu nepodařilo dát. Mezitím Radka odnesli, protože se pěkně prohnul koleno a po večerní návštěvě nemocnice má natažený křížový sval a mám ten pocit, že si do konce soutěže nezahraje. Na 3:1 zvýšil jirka dělovkou vedle tyče z nemožného úhlu. Tato střela ale měla dohrávku. Asi po 5 minutách brankář soupeře řekl, že mu nějak teče krev z prstu a zjistilo se, že má otevřenou zlomeninu malíčku.Na tak slušný zápas tolik ne zrovna nejlepších zranění se jen tak nevidí.
Kuriozitou je, že doktor, který ošetřoval Radka v nemocnici se hned ptal, jestli to není z Hanspaulky a že ošetřoval tu zlomeninu malíčku.
Tyto dva body pro nás v podstatě znamenají postup, ale nebudu předbíhat, protože teoreticky když všechno prohrajeme a ti za námi všechno vyhrají, tak postoupit nemusíme.

3.11.2001

CHABRY

1:1

Kbely

1


Góly

Crha

Přihr.

FiurášekV

Min.dané

13

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

45

ČK


PKh


Prom.


Opět jsme byli ve čtyřech - Luboš,Aleš,Vašek,Jirka a David. Je to letos již podruhé a docela smůla, když hrajeme s druhým v tabulce. No co se dá dělat, prostě to tak někdy vyjde. Nikomu nic nevyčítám, protože to nemá cenu.
No a jak to vlastně probíhalo ? Výborně takticky zahraný zápas. Vašek v brance se překonával a docela jsme se divili, co dokáže. Prostě byl v pohodě. Po čtvrthodině hry jsme dali gól a soupeř se divil. Předvedli jsme ještě několid docela dobrých akcí a nastřelili 2x tyč. Všichni makali, protože postup je pro nás povinností, 8. Ligu se nezasloužíme.
ruhý poločas byl opět v pohodě, ale škoda gólu. Trochu zmatek před brankou, ale to se prostě stane i těm nejlepším.
Děkuji všem, kdo na zápas přišli a makali až na doraz. Takto si představuji přístup ke hře a postupu do vyšších lig. Je prostě škoda některých zranění z předchozího zápasu, jinak bychom soupeře potrápili mnohem víc a dovoluji si říct, že bychom ho porazili a měli postup již zaručený. Teď musíme ze dvou zbývajících zápasů uhrát bod, doufám tedy, že se sejdeme a nenecháme nic náhodě.

18.11.2001

MILLENIUM

1:1

Praž

1

1:0,1:1

Góly

KarolyJ

Přihr.

HavlíčekD

Min.dané

55

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

60

ČK


PKh


Prom.


Měli jsme převahu. Asi 7 vyložených šancí a Luboš tyč. Hřiště bylo ovšem v hrozném stavu, takže se nedalo vůbec hrát po zemi. Gól jsme dali 5 minut před koncem a soupeř vyrovnal v poslední minutě po nedůrazu Luboše. Ten to hned schytal od Romana, že celý zápas hraje ho… a měl to. Jinak Luboš připravil 4 vyložené šance a míče ve středu vždy dal hned od nohy a dobře přihrával. To už ale nikdo neviděl, jen Petr mu to pochválil. Hráli jsme jinak opravdu dobře, prostě smůla a terén nám nedovolili všechno předvést.

Tento bod nám stačil k tomu, abychom postoupili do 7.ligy.

2.12.2001

NEVÍME

8:4

Lisko

2

0:2,2:2,2:3,3:3,3:4,8:4

Góly

PokornýL,HavlíčekD,JíraL,FiurášekV,JíraL,,FiurášekV,HavlíčekD,,FiurášekV

Přihr.

,FiurášekV,,FiurášekV,PokornýL,PokornýL,JíraL,HavlíčekD,JíraL

Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Poslední zápas sezóny a opět o jednoho míň. V této sezóně už potřetí, což něco napovídá. Asi musíme ještě někoho sehnat. Jinak naštěstí soupeř byl také o jednoho míň, takže jsme se honili po velkém hřišti. Soupeř byli mladáí kluci, neustále běhali a byli technicky velmi dobře vybaveni. Také jsme hned prohrávali 0:2. Pak jsme neustále dotahovali a asi od 8 minuty druhého poločasu jsme jesně proměňovali šance a zaslouženě vyhráli. Hráli jsme vcelku pohledný fotbal a i pěkných akcí bylo docela dost.


Zpět na začátek


 
Hráči v sezóně P/2001

Rok

Sez

Hráč

G

P

K

A

Hral

Nehral

2001

P

JÍRA Radek

14

6

20

37

8

3

2001

P

JÍRA Luboš

8

8

16

28

11

0

2001

P

HAVLÍČEK David

3

8

11

18

10

1

2001

P

FIURÁŠEK Vašek

4

3

7

12.5

6

5

2001

P

BÁRTA Jan

2

4

6

10

6

5

2001

P

KAROLY Jirka

4

1

5

9.5

6

5

2001

P

CRHA Aleš

3

1

4

7.5

2

9

2001

P

POKORNÝ Láďa

2

2

4

7

7

4

2001

P

FRANĚK Pavel

1

2

3

5

3

8

2001

P

HAVLÍČEK Marek

0

0

0

0

1

10

2001

P

DRAGOUN Radim

0

0

0

0

3

8

2001

P

PAVLÍK Roman

0

0

0

0

8

3

2001

P

BRŇÁK Petr

0

0

0

0

6

5


Zpět na začátek

 


Zpět na hlavní BEER BOYS

©1998 - Softgate - software na zakázku