BB_logo.jpg (9203 bytes)
Hanspaulská liga

Sezóny BEER BOYS - podzim 1999
 


Zápasy v sezóně podzim/1999

6.9.1999

UNION FC

3:0

Karl

2

3:0

Góly

FraněkP,CrhaA,JíraL

Přihr.

MrvaP,MrvaP,MikšovakýM

Min.dané

7,12,26

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Začátek utkání nás zastihl v mírné nervozitě ze začátku nové soutěže. Avšak ani hra soupeře nebyla nijak přesná. V 7. minutě jsme zasadili soupeři první ránu. Po pravé straně zatáhl Pavel Mrva, perfektně našel dalšího Pavla, Fraňka, a bylo to 0:1. Za pět minut byl soupeř na kolenou podruhé. To dvojice Mrva - Crha pohladila duši fotbalového fandy ukázkovou akcí, kterou zakončil Aleš Crha - 0:2! Postupem času jsme získali herní převahu. Stínem bylo trochu zranění Pavla Fraňka. Další šanci měl v 16. minutě Vašek, ale nedal. Hosté byli viditelně zaskočeni naší dobrou hrou, ale časem hru vyrovnali a Radim v brance musel dokazovat své kvality. První poločas jsme zakončili třetí "mazanou" ranou pro hosty. Milan Mikšovský založil v 26. minutě rychlý protiútok, na jehož konci byl L. Jíra - 0:3 (i když má Luboš střevní potíže, tak to alespoň trochu rozběhal). Druhá půle se odehrávala v obdobné režii, ale branka již nepadla ani na jedné straně. Premiéra se nám tedy vydařila až na to, že jsme z původních 16 lidí dohráli v sedmi. (R. Jíra - střevní potíže, P. Fraňek - zranění holeně, Honza - svalové zranění, A. Crha - zranění po faulu atd.) Dnes jsme se dozvěděli, že soupeřovu tvrdou hru "nepřežil" ani MilanM, který ma vybourané koleno zevnitř. Snad se dá dohromady. Skutečně dobrý začátek, hráli jsme vcelku v pohodě, velmi dobře hrál HurtíkP a BártaJ v obraně, přes kterou se vcelkunic nedostalo. Pokud ano, tak třikrát zázračně Radim zareagoval a stává se z něj někdo jako Dominátor. Ale nevím, jak to nazvat. Už se těšíme na další zápas. Škoda, že nemůže nastoupit PavlíkR, který neumí hrát volejbal a z toho si odnesl nohu v sádře. Snad se příště přijde podívat, aby viděl naší dobrou hru. Všem, kteří mají zranění, přeji brzké uzdravení.

13.9.1999

BÍTOVSKÁ "A"

4:1

Karl

2

3:0,3:1,4:1

Góly

CrhaA,JíraR,BrňákP,FiurášekV

Přihr.

BrňákP,MikšovskýM,MikšovskýM

Min.dané

10,27,40,51

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

38

ČK


PKh


Prom.


Komentář od PavlaM : Tak opět se nám podařil vcelku slušný zápas. Již v první pětiminutovce se otřáslo břevno od soupeřovi branky po Radkově bombě. Celý první poločas jsme byli lepší a vytvořili jsme si i několik nadějných šancí. Pěkné šance měl Milan, Radek i Luboš. Již v desáté minutě jsme se ujali vedení, sice poněkud kuriozní brankou za notného přispění soupeře, ale i ta se počítá. Do konce poločasu Radek chytrým přehozením brankáře zvýšil na 2:0. V úvodu třetí třetiny po fotbalové kombinaci Petra s Alešem zvýšil Petr na 3:0. Pak jsem ovšem polevili a hlavně v obranné činnosti. Ze záznamu bylo patrné, že se nám třeba podařilo bránit se čtyřmi lidmi, ale jediné dva hráče na naší polovině nepokryl nikdo. Obrana často zůstala bez podpory útoku nebo alespoň třetího, prostředního hráče. Nedůsledným pokrýváním hráčů se soupeři dařilo nás přečíslovat i když šli třeba dva na dva nebo tři na tři. Naštěstí máme za sebou Radima, který opět předvedl svůj standard a kapituloval pouze jednou a to ještě chybou nedůsledně hrající obrany. V závěru zápasu jsme opět hru trochu uklidnily a Vašek uzavřel skóre pohlednou střelou. Celé mužstvo podalo dobrý a vyrovnaný výkon. Po dvou zápasech máme čtyři body a skóre 7:1 a můj typ je na první místo. Nesmíme ovšem usnout na vavřínech, protože dalším soupeřem jsou Domácí potřeby "B", se kterými jsme nikdy nevyhráli a vždy prohráli o tři branky (0:3 a 2:5 - letní turnaj, ale Luboši nejsem si jist výsledkem, můžeš to ověřit). Budeme si muset připomenout naši defenzivní a zajištěnou hru. A komentář AlešeC: Začátek druhého střetnutí našeho týmu v 6. lize byl hned nadvakrát šokující. Čekal nás hrůzný rozhodčí a snad jěště horší soubor "kopálistů" říkající se Bítovská. Soupeř přijel hrát tvrdou obranou hru, jejímž účelem nebylo stavět, ale jen bořit.My jsme nehráli špatný fotbal, ale zdaleka né takový fotbal jako minule. Již v první minutě trefil Radek bombou břevno. V minutě desáté potvrdil Aleš normu gól na zápas. Z vlastní poloviny centroval před branku soupeře a s pomocí hostujícího hráče poslal Beer Boys do vedení - 1:0!! Poté se nedělo dlouhé minuty na hřišti vůbec nic. Až v 27. minutě se Radek Jíra střelecky probudil a lobem přehodil gólmana - 2:0. Po osmi minutách druhé půle jsme velmi lacině inkasovali po hrubce obrany. Paradoxně nás to vyhecovalo, což dokumentují góly P. Brňáka ve 40. a Vaška Fiuráška v 51. minutě. Nakonec jsme porazili BÍTOVSKOU 4:1. Výkon nic moc, ale body jsou naše a to je teď hlavní.

23.9.1999

DOMACÍ POTŘEBY "B"

1:0

Karl

2

1:0

Góly

FiurášekV

Přihr.

CrhaA

Min.dané

42

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Výborný zápas. Stále se zlepšujeme. Vytváříme si šance a už to k něčemu vypadá. Škoda, že neumíme proměnit více šancí. Soupeř nehrál špatně, ale myslím si, že jsme byli celkově lepší. Komentář od Aleše přijde později.

29.9.2019

DŘEVOSPRINT

10:0

Karl

2

10:0

Góly

FiurášekV,MikšovskýM,MrvaP,FiurášekV,MrvaP,JíraL,HavlíčekD,MrvaP,MikšovskýM,JíraR

Přihr.

JíraL,HavlíčekD,HurtíkP,MrvaP,HurtíkP,MikšovskýM,JíraR,JíraR,JíraL,FiurášekV

Min.dané

17,27,30,37,40,41,43,44,56,58

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Co se dá k takovému zápasu říct, když soupeř hraje o jednoho míň a nesnaží s hrát fotbal ? Prostě jsme je jednoznačně přehráli, ale výkon jsme moc dobrý nepodali. Hráli jsme spíše na ebe a ne na kolektiv, i když ve druhé půli se to trochu zlepšilo. Asi si chtěl každý dát gól. Soupeř se o nic nesnažil a dělal si z toho srandu. Chudák Radim v brance, na moc míčů si nešáhl. Ke konci jsme hráli na Hurťase, aby si dal také gól, ale trefoval to vedle. Takové skóre se nám bude hoit, protože Limita má stejně bodů jako my.

9.10.1999

ESTUDIANTES

4:2

Karl

2

0:1,1:1,1:2,4:2

Góly

CrhaA,FiurášekV,JíraR,PavlíkR

Přihr.

CrhaA,CrhaA,FiurášekV

Min.dané

33,42,45,52

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

12,33

ČK


PKh


Prom.


Zápas v sobotním dopoledni, byl zápasem dosud neporažených Beer Boys a posledního celku Estudiantes. Nebylo to však nikterak jednoduché. Soupeř přijel odehrát útkání ragbyovým způsobem a dostat co možná nejméně gólů. My jsme si nějaké okopávání nenechali líbit, tak si představte, jak to mohlo vypadat na hřišti. Od začátku jsme si vytvářeli šance, jak na běžícím páse, ale Vašek, Radek, Aleš je postupně nedali. Nedáš-dostaneš, tak to se potvrdilo vzápětí. Naši nepřesnou rozehrávku v obraně domácí trestali a ve 12. minutě to bylo - 1:0!! Po zbytek poločasu "nudné" představení. Náš velký tlak korunovaný spoustou šancí, leč neproměněných. Do druhého poločasu jsme nastoupili excelentně. Ve 32. minutě unikl po křídle Aleš, místo přihrávky na Luboše volil střelu a bylo vyrovnáno - 1:1. Jenže po hříchu neuhlídal o minutu později ten samý hráč soupeře a domácí opět vedli - 2:1! Ve 42. minutě vyrovnal Vašek po přihrávce Aleše. A když se po autu Aleše trefil Radek bylo to 2:3. Konečnou podobu výsledku pak dal Roman Pavlík po rohu Vaška - 2:4. (nastoupil pouze na 5 minut po zranění kotníku, a hned nám rozhodl zápas) Na to, že jsme prakticky celý zápas odjezdili v pěti proti střídajícímu soupeři, tak klobouk dolů.

16.10.1999

FC KLUZEŽID

1:0

arl

2


Góly

FiurášekV

Přihr.

CrhaA

Min.dané

52

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Soupeř byl doposud ještě bez vítězství a skóre asi 10:29. Zdálo se, že vše bude lehké. Ovšem soupeř hrál na úrovni Domácích potřeb, takže snad nejlepší soupeř. A my ? Nehráli jsme špatně, ale nedokázali jsme se vypořádat ze soupeřovou hrou. Stále t bylo na vážkách. Velice dobře chytal Petr Brňák, protože Radim nemohl. Rozhodnutí padlo až 8 minut před koncem, kdy Aleš házel nacvičený aut přesně na hlavu Vaška a en se nemýlil.

23.10.1999

KOPEČEK FC

1:0

ZL

2


Góly

JíraR

Přihr.

HavlíčekD

Min.dané

19

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


HRÁLI JSME JENOM V PĚTI, tzn. o jednoho míň. Podali jsme ovšem fantastický výkon, i když soupeř nastřelil asi tři tyče a dvě břevna. Všem skládám poklonu, ani soupeř na konci něvěřil. Je to poprvé v historii mužstva, aby se vyhrálo v takovém počtu. Udrželi jsme si neporazitelnost a je to už 18 zápasů. Stále vedeme o tři body a vypadá to nadějně.

6.11.1999

LIMITA

1:0

Karl

2


Góly

JíraL

Přihr.


Min.dané

44

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Z naší strany dobré utkání. Soupeř nic moc a my jsme měli dost šancí. Velmi dobře opět chytal PetrB. Gól padl ve druhé půli po trmě vrmě před brankou, kdy Luboš vystřelil "LEVOU" nohou a prostřelil vše. Jeho první gól levou, kterou navíc kopat neumí. Přece jenom je vidět, že proti slabšímu soupeři se nám hraje hůře.

13.11.2019

LUCKY TEAM

2:3

Karl

0

0:2,1:2,1:3,2:3

Góly

MrvaP,MikšovskýM

Přihr.

MikšovskýM,HavlíčekD

Min.dané

34,55

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

12,32,52

ČK


PKh


Prom.


Louže na hřišti, příliš tvrdá hra soupeře ……. Aleš snad dodá lepší popis zápasu.

20.11.2019

S.P.M.

1:9

Kbel

0


Góly

FiurášekV

Přihr.

JíraR

Min.dané

53

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Zase jsme se nesešli. Hlavně Aleš, ten na to úplně zapomněl. V rozhodujících zápasech sezóny to je špatné. Vypadá to, že nepostoupíme a vypadalo to docela dobře. Takže se všichni nad sebou zamyslete a je nutné se pro jaro posílit. V této sezóně je to podruhé a je vidět, že když o něco jde, tak to nejde. Měli jsme skutečně velkou šanci, která je teď už spíše teoretická. Ale co kdyby …….


 
Hráči v sezóně P/1999

Rok

Sez

Hráč

G

P

K

A

Hral

Nehral

1999

P

FIURÁŠEK Vašek

7

2

9

17

11

0

1999

P

MIKŠOVSKÝ Milan

3

5

8

13.5

9

2

1999

P

MRVA Pavel

4

3

7

12.5

7

4

1999

P

JÍRA Radek

4

3

7

12.5

11

0

1999

P

CRHA Aleš

3

4

7

12

7

4

1999

P

JÍRA Luboš

3

2

5

9

11

0

1999

P

HAVLÍČEK David

1

3

4

6.5

10

1

1999

P

BRŇÁK Petr

1

1

2

3.5

8

3

1999

P

HURTÍK Petr

0

2

2

3

5

6

1999

P

FRANĚK Pavel

1

0

1

2

2

9

1999

P

PAVLÍK Roman

1

0

1

2

3

8

1999

P

BÁRTA Jan

0

0

0

0

2

9

1999

P

KAROLY Jirka

0

0

0

0

1

10

1999

P

DRAGOUN Radim

0

0

0

0

7

4


Zpět na začátek



Zpět na hlavní BEER BOYS

©1998 - Softgate - software na zakázku