Sezóny BEER BOYS - jaro 2002

BB_logo.jpg

Hanspaulská liga Hanspaulská liga Hanspaulská liga Hanspaulská liga

Hráči v sezóně J/2002
Zpět na sezóny BEER BOYS

2.4.2002

VÁLCOVNA PLECHU

3:1 (3:0)

Karl

2

3:0,3:1

Góly

JíraR,CrhaA,KarolyJ

Přihr.

CrhaA,FraněkP,FraněkP

Min.dané

13,26,27

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

36

ČK


PKh


Prom.


První zápas sezóny. Někdo se omluvil až v den zápasu, takže nic nového. Naštěstí jsme byli o 2 navíc, takže se mohlo střídat.
Ovšem to se nestalo. Nikdo nebyl schopen ve druhé půli vystřídat, takže Luboš s Fráňou stáli na lajně asi 20 minut. Trochu jsem zklamaný z toho, že hráči nemají v sobě kus svědomí, že opravdu nedokážou naplno hrát celý zápas. A nebo jsou to schopní, ale pak se nemusíme scházet navíc a hrát vždy v plném počtu.
Také podle toho asi vypadal konec zápasu. Všichni byli trochu zklamaní, i když se vyhrálo. Nedokázal jsem to pochopit, ale něco tomu mužstvu chybělo. Alešovi jsme dali právo vymýšlet taktiku, takže to mohlo vypadat dobře. Malinko se to ve druhé půli vytratilo, trochu jsme všichni zklamali v přístupu ke hře a k sobě navzájem.
Těžko se mi píše, protože opravdu nevím, co mám o vítězném zápase napsat, když jsme byli trochu paf. Nedá se říct, že jsme hráli špatně. Dali jsme i pěkné góly, kde hlavně Fráňa se 2x zamyslel a vytvořil gólovou šanci pro Aleše a Jirku. Nastřelili jsme tyč a měli spoustu našich šancí, které jsme neproměnili. Soupeř byl zralý na víc gólů, ale to se nám nepodařilo.
Vstup do sezóny se nám vydařil, jen doufám, že se budeme scházet. Problém je s brankářem, protože radim je nemocný a Petr asi nebude pořád. No uvidíme, v takových situacích jsme pořád, takže nás to neodrovná.

11.4.2002

BLAŽENKA SPIDERS

3:2 (1:1)

Karl

2

0:1,3:1,3:2

Góly

JíraR,CrhaA,JíraR

Přihr.

CrhaA,JíraR

Min.dané

26,35,40

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

29,58

ČK


PKh


Prom.


Tentokrát musím naplno říct, že to byl vynikající zápas. Některé chyby byly, ale to k fotbalu patří. Musím především vyzdvihnout obranu, kde hrál Vašek,Láďa a David. Prostě jedničky. Dokázali soupeři udělat kličku a okamžitě jsme přečíslovali. To se potom hraje úplně jinak a v pohodě. I když jako správný český fotbal, zdramatizovali jsme to ke konci zápasu, ale zaslouženě jsme vyhráli. Měli jsme ještě několik dobrých šancí a především Luboš z 1 metru netrefil prázdnou branku za stavu 3:1, kdy si s Láďou soupeře vyšachovali. Honza ještě nastřelil tyč. Samozřejmě pochvalu zaslouží i náš brankář, který je sice v mužstvu jako čtyřka, ale před koncem zápasu nás neuvěřitelným zákrokem zachránil. Brankářem byl Marek, brácha Davida.
Doufám, že se budeme scházet a hrát takto dál, protože pak nemáme soupeře.

15.4.2002

LITTLE EDEN

6:0 (0:0)

Karl

0


Góly


Přihr.


Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


15.4.2002
Nezpůsobilý terén a ke všemu se soupeř ještě nesešel. Napsal ovšem do zápisu, že tam v 17:10 přišli. Zatím se čeká na disciplinární rozhodnutí.
30.5.2002
Byl jsem na disciplinární komisi a tam se jednoznačně rozhodlo, že se to kontumuje pro nás.
14.5.2002
Soupeř se odvolal, takže jsem musel opět na STDK. Tak soupeř vyrukoval s tím, že už 10 minut před začátkem řekl rozhodčí, že se hrát nebude, a tak hráči, kteří tam od soupeře byli, hned zavolali ostatním, ať nejezdí. Na to ale dojeli, protože nejdříve se musí dohodnout mužstva a pak je na rozhodčím, který má poslední slovo. Dokonce to i rozhodčí potvrdil po telefonu, že v 17:10 tam od nich byli pouze 3. Soupeř ale oponoval, že v 17:10 jich tam bylo 7. Dost k smíchu. STDK opět rozhodlo o kontumaci pro nás, ale soupeři to stále nestačilo a odvolal se ještě výš (asi do Haagu) a tam chce, aby byl osobně přítomen rozhodčí. Nevím, co tím chtějí dokázat, ale vypadá to jako na velký proces, kde jen chabí právnící a soudci. Prostě tam nebyli včas a takto se to vleče. Kdyby to STDK uznala, tak by to byl dost precedens, protože to by pak mohl říct každý, že volal ostatním, ať nejezdí, že se stajně asi hrát nebude. No uvidíme.
3.6.2002
Dnes se konečně rozhodno, že je platná pro nás kontumace 6:0.

25.4.2002

MAMBA CLUB

2:2 (1:1)

Karl

1

1:0,1:1,2:1,2:2

Góly

JíraR,BártaJ

Přihr.

CrhaA,JíraL

Min.dané

4,37

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

15,57

ČK


PKh


Prom.


Dobrý zápsa, akorát jsme vynechali vždy v každém poločase asi 10 minut a dostali jsme 2x gól. Škoda gólu 3 minuty před koncem. Aleš se rozhodl něco napsat, když byl tím "sportovním redaktorem", takže jeho popis zápasu vložím příští týden.

1.5.2002

NOVÁ VYHLÍDKA

1:4 (0:2)

Finge

0

0:4,1:4

Góly

FiurášekV

Přihr.


Min.dané

59

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Špatně odvedená práce. Bylo nás akorát a to se Fráňa ani Honza neomluvili, na které se spoléhalo, že přijdou. Láďa se omluvil 2 hodiny před zápasem. No co se dá dělat. V prvním poločase po nás šli dost tvrdě, ale na druhou stranu stranu Aleš soupeři zlomil zub. To bylo ale nechtěně.
Ve druhé půli nás přehráli, protože jsme nebyli schopni si přihrávat. Nebudu popisovat náš systém hry, ale takto špatně jsme dlouho nehráli. Prostě jsme potřebovali alespoň jednoho na střídání. Všichni si pak neustále vyčítáme, jak ten druhý hrál špatně, ale nic proto nikdo neudělá.

9.5.2002

PALOUK

2:1 (1:0)

Karl

2

1:0,1:1,2:1

Góly

BártaJ,CrhaA

Přihr.

JíraL

Min.dané

25,47

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

35

ČK


PKh


Prom.


Vcelku dobrý zápas. Opět ale škoda velkého možství šancí. Aleš konečně začal hrát to, co jsem po něm chtěl a tvořil hru. Vašek bohužel asi nebude hrát delší dobu, protože má problém s achilovkou.
První gól byla pudká střela, kterou vyslal Honza. Brankář byl docela malý, takže mu prolítla nad hlavou. Kdyby jí dostal …. Druhý gól padl po přihrávce Luboše z rohu a střely z voleje Aleše.
Musím říct, že jsme vyhráli zaslouženě, tentokrát jsme neměli tolik hluchých míst.
Dozvědeli jsme se, že ten zápas s Little Eden ještě není rozhodnut, protože se odvolali a v úterý se rozhodne. Nevím, co se bude dál rozhodovat, ale budiž.

13.5.2002

RYCHLÉ PÍPY

6:1 (2:1)

Kbely

2

1:0,1:1,6:1

Góly

HavlíčekM,HavlíčekM,FraněkP,JíraL,PokornýL,HavlíčekM

Přihr.

JíraL,PavlíkR,HavlíčekM,BrňákP,JíraL

Min.dané

1,17,36,41,51,60

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

5

ČK


PKh


Prom.


Co k tomuto zápasu říct ?
Prostě jsme hráli super, obětavě a rrachle střídali. Bylo to na hře vidět. Soupeř měl velkou nevýhodu, že měl špatného brankáře.
A co v tomto zápase stálo za povšimnutí ? Především 3 góly Marka a gól Luboše hlavou (to se opravdu nestává) a také to, že Radek nedal žádný gól (to se také nestává).Za zmínku také stojí pěkné bodlo Ládi a pěkný gól. Prostě když nevíš co s míčem, tak ho napal bodle. Tak nějak to Láďa říká a tentokrát se to vyplatilo.
A teď k vážnějším problémům: bohužel Aleš má pořádnej výron v kotníku, takže minimálně 3 týdny bude chybět a to samé Vašek s achilovkou. Je to škoda a jeví se to jako naše velká nevýhoda. Uvidíme v dalších zápasech, ale musíme se scházet, protože nás je už o dva míň. Ještě k Jirkovi, ten se už dlouho neozval, takže nás bude asi pravděpodobně o 3 míň.
Také jsme bohužel přišli o náš nejlepší míč, Láďa se do něj opřel tak, že odletěl hodně daleko a nenašli jsme ho.
Také máme nového brankáře, kterého přivedl Radek. Docela super, alespoň o toto místo máme postaráno. Uvidíme, jak se mu bude dařit. Tentokrát toho tolik nemusel předvádět, protože to byl slabší soupeř.

20.5.2002

SIX DEVILS

7:0 (3:0)

Such

2


Góly

JíraR,JíraL,BártaJ,BártaJ,JíraR,HavlíčekD,JíraR

Přihr.

JíraL,HavlíčekD,HavlíčekD,PokornýL,BártaJ,JíraR

Min.dané

17,25,26,37,38,43,48

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Výborné, výborné,skvělé,bez problémů, dali jsme jim to, byli bez šancí, nádhera, nic víc není nutné říkat, nejlepší zápas za hodně dlouhou dobu.Výborné, výborné,skvělé,bez problémů, dali jsme jim to, byli bez šancí, nádhera, nic víc není nutné říkat, nejlepší zápas za hodně dlouhou dobu.Výborné, výborné,skvělé,bez problémů, dali jsme jim to, byli bez šancí, nádhera, nic víc není nutné říkat, nejlepší zápas za hodně dlouhou dobu.

Málem jsme se nesešli, byli jsme akorát a to je dost ostuda. Ble.

30.5.2002

STRAHOVSKÁ 10

5:0 (0:0)

Cis

2


Góly

JíraR,JíraR,JíraR,JíraR,FiurášekV

Přihr.

BártaJ,BártaJ,BártaJ,FiurášekV

Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Zase jsme rozdrtili čtvrtého v tabulce. Ten, kdo je na čtvrtém místě, tak zatím vždy s námi dost ztratí. Buhužel, jako kapitán, jsem na tomto zápase chyběl. Uhnal jsem si někde tříselnou kýlu a 12.6. Jdu do nemocnice. Z doslechu, i když mě nikdo moc neinformoval, hráli jsme dobře zezadu a hlavně Radek vepředu to soupeři znechutil. Hrajeme ještě 2 zápasy, 1x s předposledním a 1x se čtvrtým. Pokud oba zápasy prohrajeme a ten čtvrtý oba vyhraje, tak nepostoupíme. Myslím si ale, že se nám daří a neměli bychom si to nechat vyklouznout.
Také jsme přišli ještě na jednu věc a to, že už postupujeme, protože čtvrtý hraje s třetím v posledním kole, takže i kdybychom všechno prohráli, tak postupujeme. Doufám, že jsme to vypočítali dobře.

3.6.2002

SUCHÁ DÁSEŇ

2:1 (1:1)

Karl

2


Góly

JíraR,FiurášekV

Přihr.

HavlíčekD,HavlíčekD

Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


nervózní soupeř. Šlo jim hodně o postup, ale i tak jsme je vyřídili. Díky této výhře už máme jasný postup, i kdyby nám kontumaci neuznali. Chodí nás málo, ale je vidět, že když se hraje hlavou, tak se vyhrává i v menším počtu.

12.6.2002

UGANDSKÁ ŤAVA

3:1 (1:0)

Solid

2


Góly

PavlíkR,PavlíkR,JíraR

Přihr.

JíraR

Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Tak jsme dohráli.Velni úspěšná sezóna, která se ovšem nesla ve znamení neomlouvání a nescházení.Naštěstí jsme to dohráli tak, že jsme se vždy alespoň v šesti sešli. Bohužel se připletla zranění (Aleš) a kýla (Luboš) a achilovka (Vašek).Tím bylo celkem jasné, že bude problém se scházením, protože tito hráči patří mezi ty, kteří chodí na 99%. Naštěstí jsme také sehnali brankáře, který si ale moc nezachytal, protože většinou nebylo co. Když jsme teď postoupili do 6.ligy, tak tam se snad ukáže. Nikdo nechtěl přihlásit letní turnaj (kromě Vaška), takže se uvidíme až v září. To zase bude fyzička a technika !!!!!!!! Pokud někdo sežene nějaký zápas, tak si snad někde zahrajeme.
Jinak je k penězům: Láďa a Fráňa dluží každý za 2 sezóny, tzn. 600Kč. Na podzim to již bude 900Kč. Myslím si, že by se měli nad sebou zamyslet a zaplatit. Vůči ostatním hráčům je to neslušné a mohlo by to dojít tak daleko, že ostatní nebudou chtít, aby hráli. Náznaky se ke mně již dostali.


Zpět na začátek


 
Hráči v sezóně J/2002

Rok

Sez

Hráč

G

P

K

A

Hral

Nehral

2002

J

JÍRA Radek

13

3

16

30.5

11

0

2002

J

BÁRTA Jan

4

4

8

14

6

5

2002

J

JÍRA Luboš

2

5

7

11.5

8

3

2002

J

CRHA Aleš

3

3

6

10.5

6

5

2002

J

HAVLÍČEK David

1

4

5

8

11

0

2002

J

FIURÁŠEK Vašek

3

1

4

7.5

6

5

2002

J

HAVLÍČEK Marek

3

1

4

7.5

5

6

2002

J

PAVLÍK Roman

2

1

3

5.5

8

3

2002

J

FRANĚK Pavel

1

2

3

5

6

5

2002

J

POKORNÝ Láďa

1

1

2

3.5

5

6

2002

J

KAROLY Jirka

1

0

1

2

1

10

2002

J

BRŇÁK Petr

0

1

1

1.5

9

2

2002

J

KUBÁT Dan

0

0

0

0

10

1


Zpět na začátek

 


Zpět na hlavní BEER BOYS

©1998 - Softgate - software na zakázku