Ročník: 2000, Sezóna: PODZIM, Liga: 6. Liga, Skupina: B. Konečná tabulka na konci.
SESTUPUJEME!!!!



BB_logo.jpg (9203 bytes)
Hanspaulská liga

Sezóny BEER BOYS - podzim 2000
 


Zápasy v sezóně podzim/2000

5.9.2000

ŽALUD

1:1

Karl

1


Góly

JíraR

Přihr.

MikšovskýM

Min.dané

42

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

33

ČK


PKh


Prom.


První zápsa sezóny. Kupodivu jsme se sešli na dvě pětky. Bohužel chyběl ve hře radim, protože měl "prostřelené" čelo, a tak chytal pavel Bylo to ale good. Jinak hra nic moc. Málo dobrých přihrávek a nabízení se, to je raději beze slov. Nic víc raději psát neudu, protože mě to nebaví. Doufám, že někdo také přispěje a něco napíše.

16.9.2000

SP CLIF

0:2

Karl

0


Góly


Přihr.


Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

25,52

ČK


PKh


Prom.


Co na to říct ? Taktika žádná a nikdo jí nechce používat. Musíme se více scházet po fotbale a vyřešit naší hru. Potřebujeme se vždy na něčem domluvit a v zápase to dodržovat. Jinak ke hře : zase nás někteří podrazili. PatrB se omluvil večer před zápasem (to se nedělá) a Aleš se opět neozval, i když slíbil, že když se neozve, tak určitě přijde. Naše hra byla dost stereotypní, odkopávání o branky a spoléhání na nějaké zpracování ze vzduchu. Když to někdo neumí zpracovat po zemi, tak ze vzduchu to ani nemusí zkoušet. Nabíhat se nikomu moc nechtělo, ale každý tomu druhýmu radil, jak má hrát. Roman dokonce to dovedl tak daleko, že s náma při takovém fotbalu nemá cenu hrát. Raději bychom se měli každý podívat sám na sebe a ne říkat "Když nám to nejde nebo těm druhým, tak se na to ….". Musíme začít asi schánět hráče, kteří chodí a ne takové, kteří přijdou jen někdy a ještě ……. Kdo chce hrát takový fotbal, měl by vedět, že mu musí podřídit trochu víc, protože tím se celé mužstvo drží. Kdo to nechce pochopit a chce si zahrát jen někdy, protože má čas, tak takový ať toho raději nechá, protože vždy podráží ostatní v mužstvu.

22.9.2000

COSMO HAGIBOR

3:1

Karl

2

2:0,2:1,3:1

Góly

JíraR,JíraR,JíraL

Přihr.

FiurášekV,CrhaA

Min.dané

12,30,60

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

36

ČK


PKh


Prom.


Konečně trochu dobré utkání. Tak nějak bychom měli pokračovat. I když jsme měli na konci trochu problémy, tak jsme to zvládli. Luboš už jen na konci zápasu přehodil do prázdné branky, protože všichni chtěli dát gól.

28.9.2000

EXACT FC

1:1

Karl

1


Góly

JíraR

Přihr.

MikšovskýM

Min.dané

3

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

42

ČK


PKh


Prom.


Zase naše smůla. Hrajeme už dobře, ale to proměňování šancí ………… Gól padl po pěkné akci, kterou začal Luboš, ale protože byl třetí, tak si přihrávku zase nazapsal. Gól jsme dostali po prvním zaváhání, jinak jsme měli převahu a konečně jsme si mohli říct, že ten fotbal za něco stál. Doufám, že náš dvorní redaktor Aleš se probudí a také něco napíše. Luboše pěkně zničili, má velký výron a alespoň 3 týdny nebude. Jenom fandit a "radit".

7.10.2000

KLIKA CFA

3:0

Karl

2


Góly

KarolyJ,CrhaA,JíraR

Přihr.

JíraR,CrhaA

Min.dané

24,28,37

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Velmi dobrý a bojovný zápas. Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Nejlepší zápas zahrál Aleš, který byl skoro u všeho a bojoval jako lev. Také velice dobře zachytal Pavel, dokázal se vyhecovat ačasto nás podržel.

14.10.2000

KUBRT

1:4

Karl

0


Góly

HavlíčekD

Přihr.


Min.dané

54

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

15,24,36,45

ČK


PKh


Prom.


Soupeř se nesešel a jak je naším zvykem, souhlasili jsme, že počkáme. Z minulosti víme, že pak nic nezahrajeme, ale každý říkal, že když už jsme tady, tak si zahrajeme. Po šesti munutách jim jeden přišel, takže prvních 10 minut hráli o jednoho míň. Ovšem my jsme hráli o 5 míň. Pak jim přišel ještě jeden a bylo rozhodnuto. My jako kdybychom na hřišti nebyli a soupeři jsme umožnili hrát fotbal. No, nedá se to srovnat s minulými zápasy, kdy jsme se rvali jako o život. Jen bylo škoda, že Aleš byl po noční a trochu to bylo znát. Stává se našim tahounem a když mu to nešlo, tak ostatní se připojili. Jedině on má ale nárok na omluvu výkonu, u všech ostatních to bylo pouze vypuštění celého zápasu. Dokonce jsme se na hřišti hádali a to vše ubírá na výkonu. Stop, už nemohu dál, prostě to bylo hrozné. Jinak hlavně chyběl ještě Luboš (výron v kotníku), Milan (svatební cesta) a Vašek, který "soutěží" v Sydney. Snad to bude příště lepší. A komentář Aleše: "Mohli jsme mít body oba, nakonec nemáme ani jeden". Co více dodat? Vše za nás mohla vyřešit kontumace soupeře, avšak ve hře jsme zklamali a zaslouženě prohráli. Ale od začátku... V naší sestavě chyběli Radim, Vašek a další (L. Jíra - zranění, Milan - svat. cesta). První šanci na gól měli v 6. minutě Beer Boys, ale střelu Aleše gólman Kubrtu se štěstím zlikvidoval. Poté začali "Beer" kupit chybu za chybou, a výsledkem byla poločasová prohra 0:2. Hra Beer Boys postrádala jakoukoliv motivaci, chuť do hry, prostě byla to bída. Po změně stran to nebylo jiné. Na branku Beer Boys se valil útok za útokem a jen díky Petru Brňákovi v brance se konečný gólový stav Kubrtu zastavil na čísle 4. Za "Beer" v závěru snížil David, ale to byla slabá náplast na ubohý a ostudný výkon Beer Boys!!

21.10.2000

PROHIBICE

1:7

Karl

0


Góly

KarolyJ

Přihr.

MikšovskýM

Min.dané

49

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

ani jsem to nevnímal

ČK


PKh


Prom.


Zase máme problém se scházením. Co se ale dá dělat. Bohužel jsme hráli o jednoho míň, protože Luboš sice s výronem nastoupil, ale bohužel to nešlo. Sice se na něj vázal jejich jeden hráč, ale oni chodili dopředu ve třech na naše čtyři a vždy dali gól. Ani na lepší půlce (kde byla menší kaluž) se nám nepodařilo nic, a tak můžeme být naštvaný pouze sami na sebe. Doufám, že se brzo ozve také Radim, který slíbil, že minimálně dva zápasy o víkendu odchytá. Moc nám brankář chybí. Nemá cenu se moc rozepisovat, protože to, co bych napsal, by se někomu líbilo a někomu ne, takže snad se příště sejdeme tak, abychom nedělali ostudu, kterou jsme poslední dva zápasy udělali.

28.10.2000

PYJAVICE

2:5

Karl

0


Góly

MikšovskýM,JíraR

Přihr.

CrhaA,CrhaA

Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Po tomto zápase jsem si odnesl následující poznání:"Pokud máš zdravotní problémy a chceš zachránit mužstvo co do počtu lidí, tak se na to raději vykašli.". Můj případ s výronem je dost jasný a jedině Radek mě podržel, jinak to stojí za ….. Je nás snad už jen pět a ostatní na to kašlou. Takhle se nedá přistupovat k fotbalu. Hledáme nové hráče a nechodiči budou muset založit "béčko". Každý ať se nad tím zamyslí, protože pro tento fotbal je nutné obětovat trochu víc, protože Ti lidi, kteří chodí, si to zaslouží. Spolehlivost je pouze u Luboše,Radka,Milana,Aleše a Tomáše. Ostatní tomu fotbalu nic nedají. Co je platná účast na jaře, když na podzim se nechodí ? Jinak fotbal stál za …. Vzhledem k tomu, že jsme se nesešli, ale nakonec hráli, vděčíme úplně někomu jinému. Sice jsme mohli hrát o 100% líp a nehádat se, ale to je vyústění "nechodící" aféry. Teď máme 14 dní pauzu, tak bychom se měli dát dohromady. Víc nic, protože mě to už nebaví.

11.11.2000

SOCRA FC

0:1

Karl

0


Góly


Přihr.


Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

23

ČK


PKh


Prom.


No jo. Jednou jsme pouze 4 a jednou nás přijde o 4 navíc. Tak se hrát nedá. Na jaro je skutečně podmínka min 8 zápasů z 11 možných a kdo si nebude jist, tak hrát nebude (samozřejmě i podzim 2001). Zamyslete se nad sebou, po sezóně se to dá dohromady. Hospoda to jistí. Máme teď jednoho nového hráče a bude možná další, takže nechodiči se musí zamyslet. Minimálně 8 zápasů z 11 se týká i podzimu, výjimkou je pouze brankář. Cílem je vytvořit mužstvo, které se schází a hraje stále ve stejné sestavě po celý rok, což by mělo být znát.

19.11.2000

SUPOVÉ

0:1

Solid

0


Góly


Přihr.


Min.dané


ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

29

ČK


PKh


Prom.


Gól po naší snad jediné chybě na konci prvního poločasu. Na hřišti 5cm hluboký navezený písek, zcela neregulérní povrch. Tentokrát jsme hráli trochu líp, ale myslím si, že tentokrát to můžeme svést na povrch, i když někdy ještě něco zaskřípalo. Poslední zápas musíme vyhrát, jinak sestupujeme. Myslím si, že teď když sestoupíme, tak se nic neděje. Nutné je se sehrát a na to musí všichni chodit. Tak by to mělo být na jaře a hlavně mnusíme udržet Milana, který má touhu jít za "lepším" fotbalem. Trochu se mu nedivím, když polovina z našeho týmu na fotbal nechodí. Na jaře se to zlepší, protože jsem si dokonce vyslechl, že třeba Roman už s námi hrát nechce. U Pavla jsem viděl také trochu nasranost, ale až bude hrát a ne chytat, tak snad to bude lepší. Na jaro bychom měli mít brankáře Radima a na podzim Petra. Doufám, že se dáme dohromady, protože přece fotbal hrát umíme, vždyť naše 18 zápasová série se nedá zapomenout.


VYHODNOCENÍ ROKU 2000 - od Aleše
Píše se 24. listopad roku 2000 a končí jedna nepodařená sezóna fotbalového klubu haunspalské ligy, Beer Boys. Rok 2000 byl opravdu černý, neboť během něj mužstvo sestoupilo z páté až do sedmé ligy! Co nejvíce ovlivnilo tento výsledek? Při postupu do páté ligy nás zdobila vizitka nepropustné obrany, rychlých brejků a výtečného gólmana. Z této vizitky nezbylo v podzimní sezóně vůbec nic. Spoustu zápasů jsme odehráli v pěti v poli, což se proti v pohodě střídajícím soupeřům zvládat nedá. Nechodil stálý brankář Radim, a ani Pavel nebo Petr nechytili formu na pravém místě. Obranná hra týmu, pokud se o nějaké dá mluvit, připomínala spíše bájný ementál. Nepomohla tentokrát ani útočná fáze. Vašek má do své obvyklé formy na míle daleko, a ani ostatní nejsou tahouny. Posílit tým měl Tomáš, ale ten zůstal hodně dlužen své pověsti a vůbec do týmu nezapadl, což se nakonec odrazilo i v odchodu Milana z týmu. Zřejmě nás opustí i Roman, který než by se soustředil radši na své výkony, se dal do hádanic s Lubošem. Na podzim tedy svou mizernou docházkou oslabili náš tým: Pavel, Vašek, Milan, Roman, Radim atd. Co dál? Začít znovu. Sestavit tým osmi či devíti lidí, kteří budou pravidelně hrát bez nějakých výmluv. Do dalších sezón hodně úspěchů mému týmu BEER BOYS přeje "devítka" Aleš Crha


Zpět na začátek


 
Hráči v sezóně P/2000

Rok

Sez

Hráč

G

P

K

A

Hral

Nehral

2000

P

JÍRA Radek

6

1

7

13.5

11

0

2000

P

CRHA Aleš

1

4

5

8

8

3

2000

P

MIKŠOVSKÝ Milan

1

3

4

6.5

8

3

2000

P

KAROLY Jirka

2

0

2

4

6

5

2000

P

JÍRA Luboš

1

0

1

2

9

2

2000

P

HAVLÍČEK David

1

0

1

2

6

5

2000

P

FIURÁŠEK Vašek

0

1

1

1.5

7

4

2000

P

HÁJEK Tomáš

0

0

0

0

10

1

2000

P

MRVA Pavel

0

0

0

0

6

5

2000

P

BRŇÁK Petr

0

0

0

0

7

4

2000

P

PAVLÍK Roman

0

0

0

0

6

5

2000

P

DRAGOUN Radim

0

0

0

0

2

9

2000

P

DOSTÁL Luboš

0

0

0

0

2

9


Zpět na začátek


Pořadí Název mužstva Odehrané zápasy Počet vítězství Počet remíz Počet proher Skóre Počet bodů
1. Cosmo Hagibor FC 11 6 3 2 25:10 15
2. Socra FC AFK Karlín 11 6 3 2 23:13 15
3. Torzoo 11 6 3 2 18:10 15
4. SP Clif 11 6 2 3 20:12 14
5. Pyjavíce FK 11 5 3 3 26:17 13
6. Kubrt 11 5 3 3 27:21 13
7. Prohibice FKK 11 6 1 4 34:23 13
8. Supové 11 4 3 4 21:23 11
9. Žalud United 1.PC 11 2 4 5 20:22 8
10. Beer boys 11 2 2 7 13:28 6
11. Klika CFA 11 3 0 8 21:40 6
12. Exact FC 11 1 1 9 18:47 3
 


Zpět na hlavní BEER BOYS

©1998 - Softgate - software na zakázku