BB_logo.jpg (9203 bytes)
Hanspaulská liga

Sezóny BEER BOYS - jaro 1999
 


Zápasy v sezóně jaro/1999

30.3.1999

S.P.M.

3:2

Karl

2

0:1,1:1,3:1,3:2

Góly

MrvaP,FiurášekV,JíraL

Přihr.

JíraR,MrvaP,MrvaP

Min.dané

17,47,48

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

2,49

ČK


PKh


Prom.


První zápas sezóny. Co k tomu dále. Prostě nám to ještě nešlo tak, jak jsme si představovali.Hned v druhé minutě Luboš netrefil odkop, obránci vše minuli a soupeř byl sám před brankou. Nešlo jinak. Snažili jsme se dál a přece jenom se nám podařilo vyrovnat. Luboš hodil přesný aut na Radka, ten hlavou poslal před branku, kde PavelM hlavou dotlačil míč do sítě. Radost veliká, ale úroveň se moc nezvedla. Roman hlásal neustálé běž, i když házel aut dávno předtím, než se někdo rozběhl. Ale taktika je taktika. Druhý poločas byl již trošku lepší.Nejdříve po skrumáži Luboš nasměroval míč do branky a Vašek, aby se neřeklo, dokopl, i když už to byl gól. Připsali jsme ho Vaškovi, aby měl radost, ale dluží pivo. Třetí gó byl nejlepší. Luboš si, nevím čím, obhodil obránce a když mu brankář vyběhl, tak udělal kličku a koukala na něj prázdná branka. To se to dávají góly. Soupeř stačil ještě snížit po chybě Davida, kdy se srazili s Radkem, ale už jsme to dokopali. A co soupeř. Nic moc, ale několikrát byli sami před brankářem a nebýt v brance Radim, tak se vezeme. A co píšou v tisku ? Utkání by spíše slušela remíza. Rozhodly dvě slepené branky Beer Boys ve druhé půli.

7.4.1999

BANDA BLBCŮ

2:0

Karl

2

2:0

Góly

MrvaP,JíraR

Přihr.

KarolyJ,JíraL

Min.dané

37,43

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Co říci k zápasu ? Zase jsme moc nepředvedli. Moc se nám nedařily přihrávky, a když jsme už měli tlak, tak jsme nic neproměnili. Asi 3x jsme šli 3 na jednoho nebo dokonce Luboš přihrál Radkovi a ten byl úplně sám metr před brankou a nic. Ovšem nedá se říct, že jsme neměli šance, ale soupeř taky a po prvním poločase jsme klidně mohli prohrávat 0:3. Máme přece dobrého brankáře, takže jsme se ani moc nebáli, jen nám někdy trnulo. A jak padali góly ? První gól byl klasický, JirkaK přihrál PavloviM a ten vystřelil. Kupodivu z toho byl gól, ale moc jsme ho potřebovali. Druhý gól byl z rohu. Ten rozehrával LubošJ, StandaS to jen pustil a Radek to dotlačil do branky. Pro soupeře dost smůlný gól. Ale bylo hotovo. Jinak jsme málo stříleli. Jediné střeli, které měli rzanci byly od Milana a Aleše a byly dvě, což je za zápas málo. Soupeř hrál v plném počtu a nestřídal a my jsme střídali 6 hráčů. Nebylo to moc znát. Někdy se zdá, že je nás jako much a výhoda žádná. Uvidíme v dalších zápasech. A co napsali v hanspaulském tisku ? Pohledné utkání, hrané s velkým nasazením. Vítězové rozhodli ve druhé půli, když se na poražených projevila únava. Na rozdíl od soupeřů neměli nikoho na střídání.

21.4.1999

STŘEŠOVICE

4:3

Karl

2

0:3,4:3

Góly

MrvaP,JíraR,JíraR,MrvaP

Přihr.

DragounR,PavlíkR,JíraL

Min.dané

38,45,55,58

ŽK

DragounR

PKd


Prom.


Min.obdr.

15,22,28

ČK


PKh


Prom.


Zase výborný fotbal z naší strany. První půli jsme běhali po hřišti jako splašený koně a prohrávali jsme 0:3. Ne, že by byli tak dobří, ale že my jsme měli tak silnou obranu. Vždyť proti nám hráli starší chlapi a chvilkama si nás dost vodili. Druhá půle už byla lepší. Zrychlili jsme a často byly vidět pohledné akce, ale chybělo finální zakončení. K prvnímu gólu vyzval Radim dlouhým vyhozením na Pavla, ten se uvolnil a mířil přesně k tyči. Druhý gól byl z rohu, kdy centroval Roman a Radek si to hlavičkou vychutnal. Tím bylo jasně řečeno, co umí jejich brankář a od té chvíle jsme se snažili více zaměstnávat brankáře. Třetí gól byl po narážečce Luboše na Radka a začínalo to být zajímavé. Pak si náš brankář vysloužil žlutou kartu, vyběhnul na soupeře mimo branku, bohužel minul míč, a když se soupeř dostal před něho a viděl prázdnou branku, tak ho složil. Opravdu efektní. Snažili jsme se udržet míč a hlavně daleko od branky. Supeř měl jediného fotbalistu a ten si dělal co chtěl. Museli jsme zapnout a i obrana se chvilku snažila. Když už se zdálo, že to bude remíza, dostal míč Pavel a obloučkem přehodil vyběhnutého brankáře. To snad nebylo ani možné. Prostě klika a soupeř musel být dost zklamaný. Co na závěr ? Zase jsme nic moc nehráli, prostě střídání po pěti minutách nám trochu ubírá na kvalitě, ale snad se dáme dohromady a vydáme ze sebe všechno. Přihrávky nám nejdou a volný prostor nám nic neříká. Soupeř hrál dobře, dost nás chvilkama dělal, ale asi nás na závěr podcenil. To by ale starší chlapi neměli udělat.

28.4.1999

DÉMON CLUB

2:1

Kbel

2

1:0,1:1,2:1

Góly

MikšovskýM,MikšovskýM

Přihr.

KarolyJ

Min.dané

44,59

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

50

ČK


PKh


Prom.


Hráli jsme už lépe. A to je co říct. Proti nám nastoupil soupeř, který měl hráče přes 180cm a hráli dost tvrdě. Na to nemáme hráče, snad jen Milan. První poločas byl vyrovnaný, i když jsme mohli dát snad 3 góly, ale na šance se nehraje. Druhý poločas byl stejný. Nemohli jsme se prosadit a tak to musel vyřešit Milan nekompromisní střelou do šibenice po odraženém míči z rohu. Co jsme ale nečekali, bylo vyrovnání po zmatku v obraně, která dnes hrála opravdu dobře. Škoda. Trochu nás to naštvalo. Jenže přišla poslední minuta a JirkaK propustil míč kolem obrálce na rozběhlého Milana a bylo to 2:1. Štěstí ? Zatím se k nám přiklání. Myslím si, že kdybychom hráli trochu s rozumem, tak jsme je museli porazit víc. Ale zatím si na sebe zvykáme. Dobrou práci odvedl PavelM, který výborně řídil křikem hráče na hřišti. Někdy je prostě nutný na někoho zařvat, aby se probudil. Máme 8 bodů a jsme v tabulce první. Zatím nám to jde, ale určitě přijdou těžké chvíle.

6.5.1999

CHAOS

4:0

Karl

2

0:0,4:0

Góly

JíraR,FraněkP,JíraR,FiurášekV

Přihr.

JíraL,MrvaP,MikšovskýM,JíraL

Min.dané

35,40,45,50

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Soupeř nic moc nehrál, a když se k tomu připojilo vyloučení jednoho hráče soupeře v první půli, tak to ani jinak dopadnout nemohlo. V první půli jsme měli hodně šancí, musím si přihřát polívčičku, protože jsem vytvářel hodně jasných gólových šancí, ale nakonec to v první půli skončilo 0:0. Druhá půle už byla jasná. Opět jsem vytvářel hodně šancí, ale nakonec se ujaly jenom dvě. První gól jsem přiťukl hlavou Radkovi a ten ranou do šibenice otevřel skóre. Další gól přidal PavelF po krásnév vyšachování obrany. Potom předvedl MichalP, že je možné projít přes celé hřiště a neskórovat. Další góly už přišly sami a tak 4:0 je sice jasný výsledek, ale mohlo to být víc. Soupeř v druhé půli nic nevymyslel, i když hráli jenom ve čtyřech. Měli jednoho dobrého hráče, ale bohužel nikdo jiný s ním nehrál. Soupeř byl o bod za námi, tak jsme mu nadělili další dva. Jsme zatím jasně v čele.

13.5.1999

FC KOŽICH

1:1

Karl

1

1:0,1:1

Góly

FiurášekV

Přihr.

JíraL

Min.dané

6

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

43

ČK


PKh


Prom.


Jsem nasranej !!!!! Co více říct k naší ubohé hře. Za poslední dva roky nejhorší soupeř. Prostě neuměl hrát fotbal (ať mi soupeř promine) a my jsme hráli pod "vobraz". Začalo to docela dobře. Luboš prostrčil Vaškovi a bylo to 1:0. Od té doby nic, akorát ve druhém poločase Luboš byl 2x sám před brankářem, z toho jednou nastřelil tyč. Soupeř vystřelil na branku 2x a dal jeden gól. Víc nebudu psát, protože si to nezasloužíme.

18.5.1999

NOVA "B"

3:1

Karl

2

3:0,3:1

Góly

MikšovskýM,MikšovskýM,FiurášekV

Přihr.

JíraL,JíraL,MikšovskýM

Min.dané

32,45,54

ŽK

Karoly

PKd


Prom.


Min.obdr.

55

ČK


PKh


Prom.


Dobrý zápas. Otočilo se to až ve druhé půli, když spolu začali hrát Luboš, Vašek a Milan. Udělali všechny tři góly a dokonce byli i u obdrženého gólu. Ve druhé pětce se pak začalo dařit Radkovi s Davidem a začalo se konečně hrát. Trochu jiný názor na hru má PavelM a PetrB, ale myslím si, že přece jsou důležité góly a ty se daly jiným způsobem hry. Vypadá to tak, že jedna polovina mužstva má jiný názor, a tak si myslím, že budou hrát spolu aby předvedli, jak se dává víc gólů. A co soupeř ? Přehráli jsme ho, i když nám párkrát zatopil a čestně dal gól.

26.5.1999

PERPETIS

4:0

Karl

2

4:0

Góly

FiurášekV,vlastní,MikšovskýM,JíraR

Přihr.

JíraL,JíraL,BártaJ

Min.dané

23,27,35,39

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Zatím snad nejlepší zápas. Hrálo se dobře i šance byly. První gól padl hlavou Vaška po rychlém autu Luboše. Další gól si dal soupeř sám, když z rohu míč hlavou tečoval JirkaK a soupeř kolínkem do branky. V druhé půli jsme měli stále více ze hry. Milan se opět předvedl - prudká rána a co jiného z toho mohlo být. Poslední gól si vychutnal Radek opět hlavičkou. Mohlo to být dnes o víc gólů, šancí bylo, ale i tak je to v pohodě. A co napsal hanspaulský tisk ? O vítězství Beeru rozhodlo větší počet hráčů a proměňování šancí.

31.5.1999

SPECIÁL BRÁNÍK

3:1

Karl

2


Góly

BártaJ,MikšovskýM,CrhaA

Přihr.

BrňákP,JíraR

Min.dané

26,41,55

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.

56

ČK


PKh


Prom.


Velmi dobré utkání. Vyhráli jsme zcela zaslouženě, i když soupeř v posledních 4 minutách přitlačil. TÍMTO POSTUPUJEME DO .LIGY !!! VŠEM GRATULUJI. Byla to dobrá sezóna. Žádám všechny z Beer Boys, kteří mají mailové adresy aby posílali vlastní vyjádření k zápasům. Často nemám co psát nebo nevím jak to nejlépa napsat. A co napsal hanspaulský tisk ? Utkání s velkým množstvím šancí, ve kterém zvítězili hráči Beeru díky třem proměněným. Pochválit je především nasazení a kvalita hráčů, neboť hrát fotbal v takovém nasazení se jen tak nevidí.

10.6.1999

ROKOSKA "C"

1:0

Vikt8

2

1:0

Góly

JíraR

Přihr.

MrvaP

Min.dané

37

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh


Prom.


Na tomto zápase jsem chyběl, ale co mi řekli, tak velmi slabý soupeř a jen díky naší neschopnosti jsme hráli jen 1:0. Tímto zápasem máme zajištěný postup z prvního místa.

22.6.1999

RYCHLÉ PÍPY

1:0

Olšan

2

1:0

Góly

CrhaA

Přihr.

HurtíkP

Min.dané

36

ŽK


PKd


Prom.


Min.obdr.


ČK


PKh

Jedna v 48.min

Prom.


Zápas, kde o nic nešlo. Soupeř hrál dost sprostě a byl i dost sprostý, takže si každý odnesl nějaký šrám. Gól jsme dali až ve druhém poločase, kdy urťas prostrčil Alešovi a ten s přehledem před brankářem proměnil. Ve 48.minutě soupeř neproměnil penaltu za ruku PavlaF. Nyní čekám na komentář od Aleše, který dokonce uváděl komentáře do novin. Těšte se na jeho komentáře.
Komentář Aleše:
Hrálo se v Olšanech na hrozném písčitém hřišti, branky bez sítí, lajny žádný, no prostě děs. Soupeř hned od začátku naznačoval, proč je králem remíz. Stále bránili tři hráči, takže o nějakém dobrém fotbale jsme si mohli nechat zdát.Z naší strany to ale taky nebylo nic moc. Kromě pár střel z dálky od Radka a dvou šancí Pavla M. to byla bída. Ono taky, co se dalo hrát. Soupeř nás chtěl zřejmě jen pokopat a tomu také podřídil vše. Do druhé půle jsme prohodili obranné dvojice k útokům. Vyplatilo se to. V 36. minutě vyslal HurŤák do sóla Aleše, ten si poradil s dvěma obránci a střelou k tyči podél golmana nás poslal do vedení - 0:1. Vzápětí byl v šanci Vašek, ale nedal.O čtyři minuty později nám zatrnulo! Po ruce Pavla v obraně se kopala penalta. Nešťastní, místy i nemohoucí hráči soupeře promarnili i tuto příležitost nás dostat. Do konce zápasu do nás už jen kopali.
Co říct celkově k výkonu? Nic moc.... Jednoduché a stručné. Někteří hráči to jen odchodili, jakoby je to ani nebavilo. Ale co, vždyť je to konec sezóny, že jo?!!!


 
Tabulka sezóny J/1999

Poř.

Mužstvo

Záp.

V

R

P

Skóre

Body

1. Beer Boys 11 10 1 0 28:9 21
2. S.P.M 11 7 1 3 34:13 15
3. Speciál Bráník 11 5 3 3 26:23 13
4. FC Kožich 11 5 2 4 31:23 12
5. Střešovice FC 11 4 4 3 22:15 12
6. Rychlé Pípy 11 2 6 3 16:16 10
7. Banda Blbců 11 5 0 6 22:31 10
8. Nova "B" 11 3 3 5 16:25 9
9. Démon Klub 11 3 2 6 18:25 8
10. Chaos FC 11 5 3 3 18:14 7
11. Rokoska "C" 11 2 1 8 11:32 5
12. Perpetis 11 0 4 5 16:32 4

Zpět na začátek


Hráči v sezóně J/1999

Rok

Sez

Hráč

G

P

K

A

Hral

Nehral

1999

J

JÍRA Radek

7

2

9

17

11

0

1999

J

JÍRA Luboš

1

9

10

15.5

10

1

1999

J

MIKŠOVSKÝ Milan

6

2

8

15

8

3

1999

J

MRVA Pavel

4

4

8

14

9

2

1999

J

FIURÁŠEK Vašek

5

0

5

10

11

0

1999

J

CRHA Aleš

2

0

2

4

6

5

1999

J

BÁRTA Jan

1

1

2

3.5

5

6

1999

J

KAROLY Jirka

0

2

2

3

6

5

1999

J

FRANĚK Pavel

1

0

1

2

9

2

1999

J

DRAGOUN Radim

0

1

1

1.5

11

0

1999

J

HURTÍK Petr

0

1

1

1.5

10

1

1999

J

PAVLÍK Roman

0

1

1

1.5

10

1

1999

J

BRŇÁK Petr

0

1

1

1.5

7

4

1999

J

HAVLÍČEK David

0

0

0

0

11

0

1999

J

STOKLASA Standa

0

0

0

0

3

8

1999

J

PLATIL Michal

0

0

0

0

1

10

1999

J

ŘEZÁČ Pavel

0

0

0

0

0

11


Zpět na začátek


Vzájemné zápasy v sezóně
Č. Mužstvo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 Beer Boys 1:0 4:0 2:1 1:0 4:3 2:0 3:2 3:1 4:0 1:1 3:1
2 Rokoska "C" 0:1 0:3 1:0 1:3 2:3 0:7 2:7 0:3 2:2 3:2 0:1
3 Chaos 0:4 3:0 1:2 1:1 0:2 4:0 1:0 1:1 3:1 2:1 2:2
4 Démon Klub 1:2 0:1 2:1 2:2 2:2 1:5 0:4 2:5 2:0 1:2 5:1
5 Rychlé pípy "B" 0:1 3:1 1:1 2:2 0:0 3:0 2:4 1:1 2:2 1:3 1:1
6 Střešovice 3:4 3:2 2:0 2:2 0:0 2:3 0:1 4:1 0:0 2:2 4:0
7 Banda blbců 0:2 7:0 0:4 5:1 0:3 3:2 0:6 3:0 4:2 0:5 0:6
8 S.P.M. 2:3 7:2 0:1 4:0 4:2 1:0 6:0 0:0 6:2 3:1 1:2
9 Nova "B" 1:3 3:0 1:1 5:2 1:1 1:4 0:3 0:0 1:0 2:6 1:5
10 Perpetis 0:4 2:2 1:3 0:2 2:2 0:0 2:4 2:6 0:1 4:5 3:3
11 Kožich FC 1:1 2:3 1:2 2:1 3:1 2:2 5:0 1:3 6:2 5:4 3:4
12 Speciál Bráník 1:3 1:0 2:2 1:5 1:1 0:4 6:0 2:1 5:1 3:3 4:3


Zpět na začátek



Zpět na hlavní BEER BOYS

©1998 - Softgate - software na zakázku